Privaatsustingimused

Privaatsustingimused kehtivad https://freshgo.ee (edaspidi kaubamaja) kasutamisel ja ostude sooritamisel. Kaubamaja haldab Klikk Media OÜ (registrikood 16134903, aadress Tallinna 11, Kuressaare. Privaatsustingimustes kirjeldatakse, kuidas freshgo.ee (sh kogub, kasutab, avaldab, säilitab, edastab jm) isikuandmeid.

  1. Kliendi isikuandmeid töödeldakse kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega.
  2. Freshgo.ee töötleb identifitseerimisandmeid ja üldandmeid: ees- ja perekonnanimi, kasutajanimi, e-post, telefoninumber.
  3. Freshgo.ee kogub kliendi isikuandmeid kliendikonto loomisel ja/või tellimuse vormistamisel. Isikuandmete loetelu: nimi, telefoninumber, e-mail ja ostuajalugu.
  4. Freshgo.ee kasutab isikuandmeid kliendile teenuste osutamiseks, edasi arendamiseks ja personaliseerimiseks. Nimetatud teenuste all mõeldakse eelkõige Freshgo.ee klientidele teenuste ja  personaliseeritud pakkumiste korraldamist.
  5. Vastutav töötleja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele isikutele.
  6. Andmeside kliendi ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, see tagab kliendi isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse. Andmetöötlejal puudub ligipääs kliendi konfidentsiaalsetele panga- ja maksekaardi rekvisiitidele.
  7. Klient annab portaalis andmeid sisestades ning vastava kinnitusega õiguse koguda ja töödelda kliendi isikuandmeid.
  8. Vastutav andmetöötleja rakendab kõiki meetmeid, sh infotehnoloogilisi ja organisatoorseid, kogutud isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.
  9. Kliendil on õigus võtta tagasi varasemalt antud nõusolek isikuandmete töötlemiseks, andes sellest teada e-kirja teel info@freshgo.ee.
  10. Freshgo.ee võib vajadusel saata kliendile uudiskirju ning pakkumisi kliendi e-mailiaadressile või SMSi vahendusel.
  11. Kaubamajas registreerunud kliendil on igal ajal võimalik oma isikuandmetega tutvuda ja neid osaliselt muuta logides sisse https://freshgo.ee iseteeninduskeskkonda või edastades vastava soovi aadressil info@freshgo.ee.
  12. Freshgo.ee võib privaatsuspoliitika tingimusi vastavalt seadusele ühepoolselt muuta. Muutmisest teavitab freshgo.ee  andmesubjekte https://freshgo.ee/ koduleheküljel või muul viisil.

PRIVAATSUSTINGIMUSED

Andmekaitse üldmääruse (GDPR) kohaselt on võimalik oma konto andmed freshgo.ee-st kustutada.

Selleks on vaja saata e-kiri aadressile info@freshgo.ee, et te ei soovi enam oma konto andmeid meiega jagada ning soovite oma konto kustutada.

Kustutame konto ja muu kontoga seotud teabe oma veebilehelt.

Tavapäraselt tegeletakse nende taotlustega 10 tööpäeva jooksul. Õigus kustutamisele võib sõltuda taotluse sisust, seega see ei kehti alati.

Parema teenuse pakkumiseks kasutab lehekülg küpsiseid. Freshgo.ee'd kasutades nõustud küpsistega.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'redis' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: